Läs fler artiklar

Senaste inläggen

5 tips för en perfekt och oförglömlig julfest med våra nära och kära

1. Skapa en festlig och inbjudande atomsfär  

För att börja din fest eller julbord på bästa sätt är det viktigt med rätt juldekorationer på lokalen. En väldekorerad julgran med festliga julgransdekorationer ett måste för att skapa den perfekta julkänslan. Att dekorera med ballonger är enkelt och effektfullt. Välj ballonger i färgtema vitt, rött, silverguld eller roséguld som passar din festtema. Julballonger och chrome ballonger kommer verkligen att sätta stämningen och sprida glädje till gäster.

2. Duka julbord som ett proffs

Vill du imponera dina gäster och duka upp julbordet som ett proffs? Inga problem! Med lite kreativitet och några enkla knep kan du skapa en festlig atomsfär som får alla att wow:a.

Först och främst, välj glittrande bestick och roliga bestickhållare i form av tomteluva. Det kommer definitivt att sätta igång julfeststämningen. Nästa steg är att välja en riktigt festlig bordsduk. Varför inte välja en med julfärg eller kanske till och med lite konfetti och serpentin på bordet för att ge det där extra lyxiga touchen?

Glöm inte bort att överraska dina gäster med tomtebloss och poppers när det är dags för festligheterna att börja. Det kommer garanterat sprida glädje och skapa magiska ögonblick.

3. Julpynt som höja julstämning 

Varför inte överraska din gäster med lite julpynt att bära på festen?Ge dem små detaljer som juldiadem, julglasögon för vuxna eller roliga håraccessoarer för barnen. På så sätt kan de skapa sin alldeles egna unika jul-look och sprida glädje och skratt under hela festen. Tänk dig bara alla härliga bilder som kommer tas när alla klädda i sitt finaste julpåhitt!

4. Spel som sprider glädje

Planera några roliga spel eller aktiviteter som passar både barn och vuxna. Julbingo, skattjakt,Gin Pong, hammer shot eller varför inte en karaoke session? Det kommer garanterat skapa glada minnen!

5. Julklappar med kärlek 

Julen är en tid för kärlek och generositet, och vad bättre sätt att visa din kärlek än genom att ge julklappar med omsorg och eftertanke? När gästerna samlas runt julgranen eller letar i sina julstrumpor kan du överraska dem med fantastiska presenter som verkligen visar hur mycket du bryr dig.

För den speciella kvinnan eller mannen i ditt live kan ett spa-set vara den perfekta gåvan. Ge dem möjligheten att koppla av och skämma bort sig själva med lyxig produkter för kropp och själ. Och hos partypack.se hittar du ett brett utbud av spa-set som passar alla smaker.

Barnen förtjänar också lite extra uppmärksamhet under julen. Varför inte överraska dem med en set av Bamse badtillbehör eller roliga håraccessoarer?Dessa presenter kommer garanterat att barnens ögon att lysa upp av glädje.

Med dessa few tips är vi övertygade om att din julfest kommer att bli en succé och minnesvärd för alla inblandade. Så låt oss sprida glädje och fira denna fantastiska tid tillsammans med familj och vänner! 

Posted in: Festtips