Cupcakeställ

Gillar du att skämma bort dina nära och kära när du bjuder på fika? Tycker du om att kunna erbjuda dina gäster det godaste och finaste när du får chansen? Om svaret på ovanstående frågor är ja, då är en cupcakeställning något du bör ha i köksskåpet, en ställning att plocka fram och använda när du exempelvis bakat utomordentligt söta cupcakes att bjuda på.

En cupcakeställning fylld till kanterna med dina färgglada, dekorerade och nybakade cupcakes för dina gäster att beskåda på bordet är aldrig en besvikelse. På tal om att dekorera bakverk har vi även små “partypicks” med två olika glada tillrop, perfekta att använda som en rolig detalj till tårtan, dina cupcakes eller varför inte smörgåstårtan. Våra söta partypicks passar ju även utmärkt att använda till plockmaten!

Vi på Partypack anser att detaljerna spelar stor roll när det kommer till att planera och styra upp en minnesvärd fest, av den självklara anledningen har vi ordnat ett generöst utbud av olika cupcakeställ som gör det där lilla extra för dina bakverk du ska bjuda på, och som gästerna garanterat kommer att uppskatta dig för. 

Upptäck våra olika varianter och färger för att hitta den som passar just din kommande bjudning och de bakverk du planerar att bjuda gästerna på. Klicka hem den ställning som du tror kommer visa upp dina fina cupcakes på bästa möjliga sätt.

Aktiva filter

69,00 kr
Inkl. moms
Slut i lager

Servera fram dina muffins eller bullar på detta gulliga muffinsställ på babyshower eller gender reveal-festen! Girl or boy muffinsställ tillverkas av stabil papperskartong med texten " girl or boy" i blå och rosa design.  Den rymmer ca. 24 st normalstora muffins. 

Komplettera din babyshower med våra babyshower muggar, tallrikar och ballonger i blåa och rosa!