Serpentiner

Om du är på jakt efter en snygg, klassisk men ändå effektfull kalas eller festdekoration, så har du kommit alldeles rätt. Serpentiner är ett klassisk och framför allt snyggt fest pynt, som passar alldeles utmärkt till alla olika typer av fester, till exempel födelsedagskalas och fester, dop, bröllop m.m. Med själv an en, två eller kanske till och med tre olika serpentiner kan du enkelt liva upp festlokalen på bara några minuter. Serpentiner är riktigt snyggt att pynta med som de är extra snyggt att matcha med ballonger, girlanger och andra kalas och fest dekorationer. Här i vår serpentiner kategori kan du finna mängder av serpentiner i olika färger, material och teman. Inspireras av enfärgade, flerfärgade, matta, glasiga, glittriga och skimriga serpentiner av alla dess slag.

Sprid våra serpentiner på bordet eller häng upp dem för en fantastisk effekt! En enkel sista touch till din fest som kommer att imponera gästerna!

Aktiva filter

34,00 kr
Inkl. moms
Finns i lager

Dessa fina serpentiner med Alfons Åberg-tema passar perfekt på kalaset. Sprid ut serpentinerna på bordet eller häng upp dem för en festlig stämning! En enkel men effektfull dekoration.

3 rullar att pynta med på barnkalaset, motivet är en glad Alfons Åberg.

Vi har även ballonger och girlanger med Alfons Åberg att dekorera med på Alfons-kalaset.