Konfetti & band

Vem blir inte glad av konfetti egentligen. Vilket underbart sätt att fira någonting på, ett vackert regn av små folie eller pappersbitar. Det finns så många olika tillställningar man kan använda det på också, konfetti på nyår, konfetti på bröllop. Konfetti lite överallt. Då vi även har rosenblads konfetti kan man använda detta till att fira alla hjärtans dag. Konfetti behöver inte heller slängas upp i luften utan kan användas för att dekorera bord eller likande ytor. Det finns så många olika varianter av konfetti, folie konfetti i guld, silver och alla möjliga färger. Inte nog med det, det finns konfettikanoner, du kan ha konfetti in piñata, i ballonger och det finns till och med konfetti strössel. Vi har laddat våra konfettikanoner med guld, silver, stjärnor och allt annat möjligt. Vi har strött ut rosenbladen och förberett bröllopskonfettin. Vi på partypack är redo för vilken konfettisituation som än uppstår! 

Sprid ut vår konfetti på ditt bord för en bländande effekt! Du kan också strö ut lite konfetti i våra partypåsar eller inbjudningskort för en rolig överraskning! De kan definitivt göra din fest mer festlig.

Aktiva filter

39,00 kr
Inkl. moms
Finns i lager

Vill du tillföra lite ljud och spänning till festen? Ge en konfettibomb till varje gäst och skapa ett glitterregn tillsammans för detta minnesvärda ögonblick! Ett set innehåller 3 konfetibomber. Denna lilla smällare skjuter ut silverfärgad konfetti, och är lämplig för bruk både inomhus och utomhus. Rikta helt enklet konfettibomben uppåt, rotera bottnen enligt pilens riktning och se konfettin regna ner! Passar utmärkt för alla sorters firande. Konfettin skjuts ut mellan 2-3 meter.