Sugrör

Du har lagt tid och arbete på att ta fram härliga, läskande drinkar och inser att du glömt den viktigaste detaljen, nämligen sugrör. Sugrör är definitivt en uppskattad detalj som går hem hos såväl barn som vuxna och som sätter guldkant även på något så simpelt som ett glas apelsinjuice.

En härlig bärsmoothie till söndagsbrunchen avnjuts bäst med sugrör, för att inte nämna en fräsch drink i solstolen eller på kalas! Till det stundande barnkalaset har vi sugrör i nischade teman såsom Bamse, Alfons ÅbergDoc McStuffins och även ett flertal med djurteman. Även till festen med vuxna gäster kan vi givetvis erbjuda ett sortiment bestående av piffiga sugrör i både stilrena och färgsprakande färger.

Ge din dryck sitt välförtjänta smycke, addera ett sugrör och din drink är nu komplett. Med hjälp av sugröret kan du lätt komma åt din dryck in emellan iskuber, frukt och annan garnering och njuta utan distraktion.

Vi på Partypack anser att detaljerna spelar stor roll när det kommer till att planera och styra upp en minnesvärd fest, av den självklara anledningen har vi ordnat ett generöst utbud av sugrör som gör det där lilla extra för dina drinkar och som gästerna garanterat kommer att uppskatta. Klicka hem dina favoriter och lägg sedan fokus på att planera vilken dryck du ska bjuda på!

Aktiva filter

34,00 kr
Inkl. moms
Finns i lager

16 stycken roliga pappers-sugrör i olika färger med Bamse, Skalman, LilleSkutt eller Katten Jansson som motiv. Alla kan välja sin favorit då det finns 4 st av varje karaktär.

Till ditt tema Bamse kalas behöver du även muggar, tallrikar och servetter för komplett Bamse dukning, allt hittar du hos oss till bästa pris.

Vi är stolta över att inneha licensen till Bamse kalasprodukter där allt är framtaget i hög kvalitet.