Läs fler artiklar

Senaste inläggen

Neutral dekorering för babyshower

Ska din familj utökas med en familjemedlem eller har du kanske fått reda på att din vän väntar barn? Då ser vi det som en självklarhet att detta ska firas. När det pratas om och planeras en babyshower så är det väldigt vanligt att vilja ha rosa och blåa dekorationer som symboliserar de olika könen, för många är detta en självklarhet medan många andra vill ha sin babyshower dekoration i könsneutrala färger. Alla dessa färger har en bakomliggande betydelse som vi anser passar rätt bra in på en kommande babyshower. Den beiga färgen symboliserar lugn och ro, den bruna färgen skapar ombonad och trygghet som finns i en familj medan den vita färgen står för renhet och ärlighet. Så att använda neutrala dekorationer till din babyshower inger ett lugn och en trygghet för dig att välkomna in ditt barn i. Vi har därför samlat lite inspiration för dig att ta del av här nedanför.

Välj dekorationer i jordnära färger

Vi kan alla enas om att det inte blir en riktig babyshower utan det viktigaste av allt, dekorationerna. Förvandla din babyshower till en helt ny värld med en helt egen touch, blås upp ballonger i olika neutrala färger, storlekar och bygg ihop en stor ballonggirlang eller ballongbukett. Fyll ut de kala väggarna och taken med heliumfyllda ballonger, duka borden med ljusa jordnära färger. Dekorera ytterligare med gröna blad och kvistar för att få in ytterligare jordnära färger som ger din babyshower lite mer liv och känslan av harmoni. Guld passar superbra tillsammans med de jordnära färgerna, häng upp bokstavsballonger i guld med fraser såsom BABY SHOWER eller sätt ihop dina egna fraser. Ballonger är en självklarhet, men även girlanger, vimplar och annan dekoration som ger din babyshower en personlig och härlig touch. Hos oss hittar du flertal olika dekorationer som du kan tänkas behöva för att fira din kommande familjemedlem, smäll av konfettikanoner i guld eller silver beroende på vad ditt barn har för kön eller om du inte vill veta alls förrän dagen det är dags. Detaljer som dessa kommer definitivt att ge din babyshower det där lilla extra. Hur du än vill göra eller ha det, så kan vi lova att det kommer bli en dag du aldrig kommer glömma.

Glöm inte att baka!

Cupcakes, macarons och muffins passar som handen i handsken för en babyshower och speciellt när det är någonting som du själv har bakat eller någon utav dina vänner eller familjemedlem. Gör tillställningen lite extra personlig och tillåt dig själv att lägga tid på att baka, dekorera och servera. I vår kategori tårt- och baktillbehör så hittar du ett brett utbud med toppers, cupcakeställ, bakformar och annan övrig dekoration. Även om det är extremt gott med dessa godsaker så får man inte heller glömma att man faktiskt också äter med ögat, så ta tillfället i akt att dekorera och servera dina godsaker på cupcakeställ som smälter in i din resterande dekoration. 

Posted in: Festtips