Dryckesspel

Dryckesspel till förfesten eller AW:n

Är det dags för AW med jobbet? Då har vi de perfekta dryckesspelen för detta. Ni kanske är ett företag där alla är tävlingsinriktade och vill tävla lite i vem som kan ta sig an en utmaning bäst. Kika då på vår bästsäljare “Hammer Shot”. Tänk er att ni är på en nöjespark och ska spela på den traditionella hammaren, precis som detta fungerar även “Hammer Shot”. Skillnaden är att när ni slår på hammaren så hamnar den på en utmaning, om ni klarar av utmaning behöver ni inte ta en shot, men om ni inte klarar av utmaningen eller inte vill göra den så får ni ta en shot. Eller om ni sedan tidigare gillar spelet “Beer Pong” så kommer ni att gilla detta, precis som “Beer Pong” så finns även nu “Gin Pong”, spelet går ut på samma regler, skillnaderna är att ni i detta fallet dricker en iskall GT. 

Shoppa dryckesspel online

Om detta inte är spelet för er, då har vi definitivt något annat än dryckesspel för er. Hos oss hittar ni alltid roliga spel att spela tillsammans med kollegorna på kontoret en fredag eftermiddag, eller med kompisarna hemma en lördag kväll. Med våra dryckesspel kan vi garantera att ni kommer få en fartfylld aktivitet att utföra tillsammans med ditt sällskap.

Aktiva filter

129,00 kr
Inkl. moms
Få kvar i lager

Underhållande dryckesspel för fester: Sätt igång festen med en ny spin på det traditionella karnevalspelet som aldrig blir gammalt! 

Ju fler desto roligare: Rekommenderas för 2-6 spelare, men vi dömer inte dig om du spelar själv! 

Lätt att spela: Häll upp en shot, slå hammaren och gör vad spelet säger till dig, exempelvis 20 push ups, ta en shot, sjung en låt, berätta ett skämt, ta en klunk osv. 

Perfekt för alla tillfällen: Ta fram det/med det till sommarfest, pool party, grillfest eller andra festliga tillfällen!