Tomtebloss, Isfacklor & Facklor

Tomtebloss och isfacklor till festen!

När ni vill lysa upp ett tillfälle lite extra så passar våra hederliga isfacklor och tomtebloss ypperligt för det. Sätt isfacklor i en hembakad tårta eller köpt kladdkaka, håll sprakande tomtebloss som lyser upp i mörkret. Eller varför inte köpa tomtebloss gjort i siffror för att göra det lilla extra när tårtan bärs in. Kika mer i vårt utbud här nedanför om du är intresserad av att göra något lite speciellt för dina tillfällen och sätt lite ljus i det mörker som det svenska vädret mer än gärna erbjuder.

Tomtebloss och isfacklor till nyårsfirandet

Det nya året är runt hörnet, människor är glada och taggade på att fira in ännu ett nytt år med sina nära och kära. Du ska förbereda en middag för dina närmsta vänner, maten inhandlas och förberedelserna är igång redan två dagar innan. Spänningen är olidlig och du räknar ner timmarna, nu står gästerna vid dörren och är redo att ta sig ann ett nytt år tillsammans med dig. Maten är i magen och ni förbereder er på tolvslaget med efterrätt lyses upp starkt med isfacklor. Ni börjar räkna ner från 10, ni tar på era hattar och tänder era tomtebloss. Stunden är kommen att äntligen få börja ett nytt år och lägga det tidigare bakom sig.

Aktiva filter

29,00 kr
Inkl. moms
Finns i lager

De här isfacklorna är ett perfekt sätt att introducera tårtan eller champagnen på. Isfacklorna, täckta med glittrande silverfolie, sprutar en stor sprakande flamma som definitivt fångar gästernas uppmärksamhet! Placera isfacklan på tårtan eller en champagneflaska, tänd eld i toppen och flamman kommer lysa upp med en fontän av praktfulla gnistor.

Brinntid cirka 40-50 sekunder!