Drinkpinnar & Partystick| Festliga tillbehör| Partypack.se

Drinkpinnar & partystick

Guld, silver, glas, plast, färgglad eller transparent - det är bara några exempel på hur drinkpinnar kan se ut. De flesta som någon gång har varit på ett kalas eller en fest har med största sannolikhet druckit ur ett glas som dekorerats med någon form av drinkpinne.

Oavsett glasets innehåll blir drycken både godare och mer inbjudande med fina dekorationer. Precis som festlokalen blir festligare och roligare om den dekoreras med ballongerserpentiner och andra härliga partytillbehör.

Vad är en drinkpinne?

En drinkpinne (även kallas cocktailpinne) kan tjäna fler än ett syfte, då de förutom att vara roliga tillbehör kan användas för att röra om i en smarrig smoothie eller läskande drink. För att inte tala om saft med isbitar formade som figurer som barnen kan fiska upp och ha roligt med på nästa barnkalas!

En drinkpinne är alltså en dekoration och ett hjälpmedel i en och samma form, även om en drinkpinne kan vara utformad på mängder med sätt: glittriga, enfärgade, av glas, med fransar, prickiga, av plast, med figurer, flerfärgade, av bambu, blommiga, med frukter, guldfärgade, vita, randiga, långa, korta, blå, gula... Ja, i princip alla färger, former och mönster du kan tänka dig!

När passar drinkpinnar?

Frågar du oss på Partypack blir svaret alltid och för vem som helst! Dock kallas de drink- eller cocktailpinnar av en anledning, så för att bibehålla dess status som roliga partytillbehör bör de kanske användas just i samband med kalas och party.

Att använda drinkpinnar i kombination med andra partytillbehör och dekorationer kan också förstärka ett specifikt tema. Färgglada pinnar med tropiska frukter kan till exempel skapa en känsla av sommar, sol och bad, medan pinnar av transparent glas och silverfärgat glitter signalerar party och glamor. Lägg till lite festliga paljetter och glansiga ballonger så är nyårsfesten ett faktum!

På barnkalaset kan drinkpinnen bli en rolig leksak och ett hjälpmedel för att blanda egna drinkar med olika juicer, kolsyrade drycker och isbitar. Forma gärna isbitarna som olika figurer och låt barnen välja en drinkpinne som de kan behålla kalaset ut. Den blir perfekt att ta hem och använda igen!

Aktiva filter

39,00 kr
Inkl. moms
Finns i lager

Festliga drinkpinnar i 4 olika färger: turkos, röd, gul och grön. Dessa kulörta cocktailpinnar blir en kul detalj på festen och det som gör drinken fulländad. De olika färgerna gör att du har cocktailpinnar till alla tillfällen, blå/gult till midsommar, rött på julfesten eller grönt till St. Patrick´s Day!

Drinkpinnar bör du ha bland drinktillbehören och dessa är något alldeles extra! Du monterar enkelt en isfackla i toppen på drinkpinnen som ger ett sprakande fyverkeri, brinner i cirka 10 sekunder. Passar till alla fester eller när du vill servera en drink på ett effektfullt sätt.

Observera att drinkpinnar och isfacklor säljes separat, isfacklorna hittar du här: Isfacklor