Tårtljus | Sifferljus | Tårt- & baktillbehör | Partypack.se

Tårtljus

Överraska födelsedagsbarnet med en fantastisk tårta på den stora dagen! På Partypack kan du hitta en mängd olika tårtljus som passar perfekt att sticka ner i en födelsedagstårta. Det är både roligt och kreativt att dekorera en tårta och det höjer faktiskt också smakupplevelsen. Du kan välja tårtljus som färgmatchar dukningen. Du kan välja extra långa och eleganta tårtljus eller så väljer du lyxiga guld- eller silverfärgade tårtljus. Vi erbjuder även tårtljus formade som siffror och bokstäver.

På Partypack finns även tårtljus som ser ut som olika figurer. Här finns tårtljus som passar perfekt på alla hjärtans dag, en babyshower, en studentfest, ett barnkalas eller ett bröllop. Lys upp tårtan eller ditt bakverk med härliga tårtljus från Partypack! Här hittar du tårtljus i massor av olika färger, former och storlekar. Upptäck hela vårt stora sortiment här!

Från klassiska färgglada vaxljus till nummerljus och tårtfontäner! Få till den perfekta födelsedagstårtan med vårt breda sortiment av fantastiska ljus! Vad kan vara bättre än att överraska med en underbart dekorerad födelsedagstårta toppad med våra vackra ljus? Oavsett om du väljer nummerljus för födelsedagsbarnets ålder eller om du vill ha glittriga ljus för en glamourös look kommer du hitta ljus som passar perfekt till festens tema!

Aktiva filter