Tårtljus| Ljus och sifferljus till tårtor för kalas & fest| Partypack.se

Tårtljus

Tårtljus som höjer firandet

Tårtljus är en given klassiker på födelsedagstårtan och något som uppskattas i alla åldrar. Här på Partypack har vi ett brett utbud av tårtljus med allt från bokstavsformade ljus till festligt glittriga och guldiga. Matcha med dekorationerna, eller blanda fritt för en helt egen stil! Vi har ljus i alla möjliga former, färger och storlekar, så det är lätt att säga att det verkligen finns något för alla!

När födelsedagstårtan står klar finns det en sista detalj som inte får glömmas, och det är utan tvekan ljusen. Matcha antalet ljus med åldern på den som fyller år eller skriv något roligt med bokstavsljusen eller använd tårtljus med siffror. Varför inte piffa till det ordentligt och bjuda på en ljusshow med ett part isfacklor i tårtan? Vill du hålla det lite mer enkelt finns färdiga set som skriver ut Happy Birthday, som precis som de andra ljusen verkligen fängar festkänslan.

För de lite yngre kan det vara roligt med ljus i form av olika figurer. På partypack hittar du skojiga ljus som ser ut som blommor, bakverk, djur och fotbollar samt roliga tårtljus för barnets 1 årsdag. Kanske har ni ett speciellt tema på kalaset som kan matchas med motiven på ljusen? Tårtljus passar såklart inte bara till födelsedagsfiranden utan går precis lika bra att dekorera med när det är en babyshower, student eller varför inte ett bröllop? Möjligheterna ör oändliga och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna!

Överraska födelsedagsbarnet med en fantastisk tårta på den stora dagen! På Partypack kan du hitta en mängd olika tårtljus som passar perfekt att sticka ner i en födelsedagstårta. Det är både roligt och kreativt att dekorera en tårta och det höjer faktiskt också smakupplevelsen. Du kan välja tårtljus som färgmatchar dukningen. Du kan välja extra långa och eleganta tårtljus eller så väljer du lyxiga guld- eller silverfärgade tårtljus. Vi erbjuder även tårtljus formade som siffror och bokstäver.

På Partypack finns även tårtljus som ser ut som olika figurer. Här finns tårtljus som passar perfekt på alla hjärtans dag, en babyshower, en studentfest, ett barnkalas eller ett bröllop. Lys upp tårtan eller ditt bakverk med härliga tårtljus från Partypack! Här hittar du tårtljus i massor av olika färger, former och storlekar. Upptäck hela vårt stora sortiment här!

Från klassiska färgglada vaxljus till nummerljus och tårtfontäner! Få till den perfekta födelsedagstårtan med vårt breda sortiment av fantastiska ljus! Vad kan vara bättre än att överraska med en underbart dekorerad födelsedagstårta toppad med våra vackra ljus? Oavsett om du väljer nummerljus för födelsedagsbarnets ålder eller om du vill ha glittriga ljus för en glamourös look kommer du hitta ljus som passar perfekt till festens tema!

Aktiva filter