Läs fler artiklar

Senaste inläggen

4 perfekta studentsaker att hänga runt halsen

Nu när studenten närmar sig med stormsteg så är det inte mer än rätt att börja planera inför vad man ska hänga runt halsen på den kommande studenten, det är trots allt en väldigt stor och viktigt dag som bara händer en gång i livet. Kika igenom våra tips och bli inspirerad!

1. En studentbukett

Studentbukett eller studentblommor runt halsen är ju någonting som studenten självklart ska överösas med. Oavsett om det är din bästa vän, barndomsvän, syster, bror, dotter, son eller barnbarn så ska den stora dagen firas med blommor i överflöd. Vare sig det är riktiga blommor eller andra typer av blombuketter som du hänger runt halsen så kan vi garantera att det kommer uppskattas. 

2. Ett studentband

När man tar studenten så ska man inte vara blyg med att visa det, överös studenten på den stora dagen med ett studentband runt halsen som tydligt visar upp att idag är dagen då din nära vän eller familjemedlem tar studenten. Hos oss kan vi lova att du kommer hitta en studentpresent som passar helt perfekt för din vän eller familjemedlem dagen då det äntligen är dags för studenten och frihet.

3. En studentnalle 

Den klassiska studentnallen runt halsen är för många en självklarhet på studenternas stora dag. Hos oss hittar du ett flertal olika studentnallar i olika färger, utseenden och storlekar. Passa på att verkligen ta tillfället i akt och överös din nära vän eller familjevän med flera studentnallar på denna stora dag.

4. En visselpipa

En annan självklar studentpresent är ju den klassiska visselpipan runt halsen, ljudet som aldrig tycks ta slut denna stora dag. Hör studenterna sjunga “FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY VAD VI ÄR BRA” med visselpiporna som hänger runt halsarna och dess tjut i bakgrunden. Studenten händer bara en gång, så se till att verkligen bidra med någonting som gör dagen för studenten till en dag som aldrig kommer att glömmas.

Andra tips

Självklart har vi andra studentpresenter också som går lika bra att hänga runt studentens hals. Vi har bland annat ett flerpack med mini studentnallar, en pokal med tillhörande valfria texter att klistra på med Sverigeband och självklart en handklappa i de blåa och gula färgerna. Så passa på att kika in vårt sortiment med studentpresenter för dig att hänga runt halsen på studenten.  

Varmt välkommen att kika igenom vårt breda utbud av studentdekoration och studentpresenter att hänga runt halsen på den stora dagen, och hoppas du fått en hel del inspiration till vad du vill hänga runt halsen på den blivande studenten. Och kom ihåg att detta bara händer en gång, så se till att göra det mesta utav den och var inte blyg med att överösa studenten med olika typer av nallar, blommor, handklappor och andra roliga studentpresenter. Avslutningsvis så vill vi här på partypack önska dig, studenten, era nära och kära en fantastiskt student och all lycka i framtiden.

Posted in: Festtips