Bordsdukar

Hur skyddar du bordet från envisa fläckar samtidigt som du tillsätter en dekorativ detalj för festen? Svaret är följande: Införskaffa en festlig bordsduk. Vi har något som passar även den kräsnaste av typer, välj och vraka i vårt sortiment och hitta duken som passar just din fest.

Satsar du på färgglatt och ljust? Om så är fallet är vi övertygade om  att någon av våra färgsprakande bordsdukar faller dig i smaken. Fest-dekorerar du mer åt ett stilrent och klassiskt håll kanske du istället faller för våra dukar i satin som kommer i färgerna silver, champagne-guld, röd och roséguld. Kanske ska du ordna och planera mer av en mingelfest utan bordssittning, ja men då passar det ju perfekt att använda någon av våra bordsdukar till att klä bordet för tilltugg och drinkar. 

Ett alldagligt plastbord kan, med hjälp av våra bordsdukar, snabbt förvandlas till en lyxig detalj i inredningen på festen som tydligt påvisar hur du ansträngt dig för att skapa en så festlig miljö som möjligt för dina gäster. Att ha en vacker och passande bordsduk blir en elegant inramning av exempelvis bordsdukningen, det är helt klart en viktig inredningsdetalj du stolt vill visa upp för dina gäster om du frågar oss på Partypack. Det är ju trots allt detaljerna som gör det lilla extra!

Aktiva filter

49,00 kr
Inkl. moms
Finns i lager

Stor fin bordsduk i papper med olika kalas-motiv från Alfons Åberg. På den ljusblå duken hittar du Alfons, Milla, Viktor och Mållgan, tårtor, ballonger, glassar och paket. Duken är full av glada illustrationer för barnen att titta på och prata om.

Denna bordsduk utgör grunden för dukningen på Alfons Åberg kalaset, vi har 17 kalasartiklar med Alfons Åberg!

Tallrikar, muggar, sugrör, partyhattar och servetter i glada Alfons-motiv gör dukningen komplett.

Alfons Åberg kalastillbehör finns i två färgsättningar, blått och lila. Färgerna passar väl ihop så du kan blanda fritt.