Bamse Kalasset - Stora paketet för 8 personer

Bamse Kalasset är ett kalaspaket för 8 personer som innehåller allt du behöver till ditt Bamse kalas. Alla kalas börjar med en inbjudan, i paketet finns Inbjudningskort med plats att fylla i kalasinformation samt kuvert. På kalasdagen dukar du upp ett festligt kalasbord med Bamse- tallrikar, muggar, sugrörservetter och partyhattar! Alla har motiv av Bamse och hans vänner i kalasmiljö.Kalasdekoration som ingår är 2 stora folieballonger, en grön och en gul med olika Bamse-motiv. Ett paket Röda metallic-ballonger och ett paket Gula pärlemor-skimrande ballonger medföljer också. Den 3 meter långa Bamse-girlangen är en fin dekoration, vimplarna har Bamse-motiv samt texten "GRATTIS", sydd med ett rött band som du hänger upp girlangen med.Alltid Bästa Pris hos oss på Bamse kalasartiklar!

Pack description

Du kanske också gillar

49,00 kr
Inkl. moms
Finns i lager

Fly-luxe är en ny formula som förlänger flygtiden för latexballonger som blåses upp med helium. Behandlingsmedlet Fly-luxe skapar en hinna på insidan av ballongen som förhindrar att heliumet läcker ut. Läs instruktionerna innan användning.

Om man använder Flyluxe i en latexballong och fyller den med helium, så är flygtiden ca 4-5 dagar, utan Flyluxe är flygtiden ca 4-6 timmar.

Efter att ballongen blåsts upp behöver Fly-luxe torka i 2 till 3 timmar för att undvika stänk ifall ballongen skulle gå sönder. Fly-lux är fri från gifter, dock kan medlet i sin flytande form ge fläckar på möbler eller kläder. Därför rekommenderar vi att ballongerna hålls borta från ömtåliga tyger och material de första timmarna efter uppblåsning.