Djurtema

Ska du ha ett barnkalas och önskan gällande djurtema är stor, då har vårt sortiment ett brett utbud för dig. I vårt sortiment hittar du dekorationer med djurtema såsom olika typer av ballonger, diadem med djurmotiv och sugrör med djur på. Transformera ert vardagsrum eller lokal till en djungel med hjälp av ballongdjur, gröna bordsdukar eller varför inte en ballongbukett? 

Hur du än vill ha det så kan vi garantera att vi har någonting för att bidra till ditt djurinspirerade kalas. Barns kreativitet och fantasi är fantastiskt, och just djur är något som de flesta barn är fascinerade av. Det är därför inte helt ovanligt att man som föräldrar väljer att planera en födelsedagsfest med just djurtema! Vi har ett flertal olika festliga detaljer till kalaset som lyfter stämningen, som exempelvis våra uppblåsbara diadem med djurtema som kommer underhålla barnen ordentligt.

På tal om tips inför det djurinspirerade kalaset - Vankas det 1 årskalas och ni planerar att bjuda minst 10 gäster kan vi varmt rekommendera vårt populära kalas set för 10 personer med djurtema. Spara tid inför kalasplaneringen och beställ ett färdigt kalas set för att garantera att inga viktiga detaljer inför kalaset faller mellan stolarna! Förlita dig på Partypacks festliga sortiment när du planerar inför det oförglömliga kalaset.

Aktiva filter

39,00 kr
Inkl. moms
Få kvar i lager

Våra dinosaurie-flaskor är ett roligt sätt att servera all sorts dricka på! Denna långa flaska är gjord av färgglad plast och är ett säkert sätt att dra åt uppmärksamhet. 

Välj mellan färgerna gul, rosa & blå. Handdiskas endast.